Einde dienst thuis:

Diensten Thuis was een tijdelijke regeling voor twee jaar, die stopt op 1 januari 2017.

  • Vanaf 15 oktober 2016 worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen bij Dienst Thuis.
  • Vanaf 1 november 2016 is het niet meer mogelijk om via de website of bij de zorgwinkels van Vegro uren dienst thuis in te kopen.

Hoe werkt het?

Bent u 70 jaar of ouder? Bent u mantelzorger? Heeft u een zorgindicatie of WMO-beschikking? Dan kunt u een beroep doen op Dienst Thuis van Cordaan Thuisdiensten. Met Dienst Thuis bieden we de inwoners van Amsterdam hulp aan huis, tegen een zeer scherp tarief.

Veel is mogelijk: hulp bij het bereiden van de maaltijd, boodschappen doen, wassen en strijken. Begeleiding naar arts of therapeut, verzorging van huisdieren (uitlaten hond of bezoekje aan dierenarts). Maar ook samen een kopje koffie drinken of activiteit ondernemen. Een uitgebreide omschrijving van ons dienstenpakket treft u aan op de pagina Diensten.

Voor inwoners van Amsterdam met een geldige beschikking Hulp bij het Huishouden zijn de kosten SLECHTS 5 EURO PER UUR (minimale aanschaf is 2 uur). Bent u inwoner van Amsterdam en komt u in aanmerking voor de aanschaf van Dienst Thuis, maar heeft u geen geldige beschikking Hulp bij het Huishouden, dan blijft het bedrag van 10 euro per uur gehandhaafd. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW. U kunt Dienst Thuis eenvoudig via deze webshop aanschaffen. Dit gaat snel en simpel in slechts 4 stappen: 

 

Contact

Contact
Bel mij terug
Cordaan Thuisdiensten
Laat uw nummer achter dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Aanmelden of inloggen

U kunt inloggen met uw eigen Dienst Thuis-account. Hiervoor gebruikt u uw persoonlijke gegevens die u bij uw eerste bestelling hebt opgegeven. 

Heeft u nog geen account? Geen probleem! Bij uw eerste bestelling maakt u eenvoudig een eigen Dienst Thuis-account aan. Op deze pagina ziet u rechts bovenin een poppetje (zoals op de afbeelding hiernaast) met daarachter de tekst "Inloggen". Wanneer u op deze link klikt, komt u uit op de pagina "Inloggen". De eerste keer klikt u op "Registreer". U komt vervolgens terecht op de registratiepagina. Hier vult u uw persoonlijke gegevens in. Tevens kunt u op deze pagina uw wachtwoord aanmaken. U krijgt ook een serie vragen voorgelegd. Daarmee kunnen we nagaan of u recht heeft op het gebruik van de diensten van Dienst Thuis. Wanneer u vervolgens klikt op de button "Registreren" ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. Deze bevestigingsmail bevat een link om uw account te activeren. Wanneer u dit gedaan heeft, bent u officieel geregistreerd en kunt u overgaan tot het bestellen van de diensten van Dienst Thuis.

Kies het gewenste aantal Dienst Thuis

Als u bent ingelogd, kiest u het gewenste aantal uren dat u wilt inkopen. Dit doet u door op de + button te klikken. Als u per ongeluk meer uren heeft aangeklikt dan u wilt afnemen, dan kunt u met de - button het saldo weer verlagen. Nadat u het gewenste aantal uren heeft ingevuld, klikt u op "Bestellen". Het totaal door u te betalen bedrag verschijnt vervolgens in beeld. Dit bedrag is het daadwerkelijke bedrag dat wij voor Dienst Thuis in rekening brengen. U hoeft dus geen BTW, kosten voor administratie of het gebruik van iDeal te betalen. Vervolgens komt u bij de optie "Betalen".

Online betalen

U klikt bij de optie "Betalen" op het iDEAL-teken en komt dan terecht in de betaalomgeving. Hier kunt u uw betaling doen. Na de betaling ontvangt u van ons een bevestigingsmail, met daarin het aantal uren van Dienst Thuis dat u heeft aangeschaft.

Plan uw Dienst Thuis in

Als u eenmaal uren heeft ingekocht, dan kunt u ze gaan inwisselen voor diensten. Eén van onze medewerkers neemt binnen 3 werkdagen na aanschaf contact met u op om uw wensen te bespreken. Dit gebeurt tussen 8:00 uur en 17:00 uur. Tijdens dit telefoongesprek geeft u aan van welke diensten u gebruik wenst te maken, en bespreekt onze medewerker met u op welke dag(en) en tijd(en) deze worden geleverd. U kunt één afspraak maken, maar uiteraard kunnen we ook een reeks van afspraken voor u vastleggen. Het aantal geleverde uren brengen we automatisch in mindering op uw saldo.