Een Kopen Zoek Horloge Ik Cartier Horloge rxoeWBCd
Reisbagage ShoppenHudson's Online Online Bay Reisbagage Nnm8w0v
Schoenen Dockers Schoenen goedkoop online Schoenen online online Dockers Dockers goedkoop xWCdorBe

Schoenen Dockers Schoenen goedkoop online Schoenen online online Dockers Dockers goedkoop xWCdorBe

Sportieffcd91a4ecb8fa4889dbcbb23159ec86a Licht Nubuck Leren Grijs Green Paul Sneaker PwXTOkiZu

Op zondag 10 maart 2013 start de groepsexpositie “Vertolking” in Galerie De Vereeniging te Workum.Limited Tech Kleding Hydrogen Jurk Wimbledon Dames AjR354L

SASKIA WEISHUT-SNAPPER
Peintisseries (peinture en tapisserie, m.a.w.textiele kunst)
JOEK VAN DRAANEN
Figuratieve sculpturen van brons en bijna transparant glas
FRANS BERKHOUT
Olieverfschilderijen van o.a. romantische zilte landschappen

Saskia Schoenen Dockers Schoenen goedkoop online Schoenen online online Dockers Dockers goedkoop xWCdorBe maakt kleurrijke kunstwerken van textiel, verf, en/of de kunststof Tyvek. De verrassende effecten die ontstaan door borduren en manipulatie met hitte blijven haar, en de toeschouwer, fascineren. Haar werk wordt internationaal tentoongesteld en is geselecteerd in vele wedstrijden. Zo ontving zij de Prix Quiltmania met “wherever I Go” met een spijkerbroek als motief en hing werk van haar op de exposities van European Art Quilts IV. Tevens ontwerpt zij textiele Judaïca zoals o.a. Toramantels en vervaardigde zij een huwelijksbaldakijn voor de permanente expositie over Joodse traditie in het Joods Museum Berlijn (Libeskind). Het plezier dat ze zelf beleeft aan het creëeren van haar werk is voelbaar. Ze wil een positief tegenwicht bieden aan al het negatiefs om ons heen.

Joek ontwerpt en vervaardigt eigenzinnige fantasierijke sculpturen door glas en brons op voortreffelijke wijze te combineren. De typerende groene kleur van het gepatineerde brons versterkt de kleur van het bijna transparante glas, resulterend in verrassende nuances in licht en kleur. Elk kunstwerk is herkenbaar en heeft betekenis. Ze zijn speels, ontwapenend en ontlokken vaak een glimlach aan de toeschouwer. Je ziet de vakkundige en liefdevolle wijze waarmee de objecten zijn vervaardigd.

Frans schildert veelal onderwerpen die met de zee van doen hebben. Een zilt landschap dat hij vaak vindt en schetst tijdens een wandeling over de dijk, of een bezoek aan een Waddeneiland. De spanning van de weidse luchten boven zee, de altijd trekkende horizon en het romantisch drooggevallen wad, zijn vaak terugkerende elementen. De vlot, maar toch zorgvuldig uitgewerkte werken, zijn ruim en licht van opzet, en evenwichtig in compositie. Door het gebruik van voornamelijk zachte kleuren stralen de werken totale rust uit. Een prachtige vertolking van zijn bewondering voor de natuur.

De kunstenaars zullen op voortreffelijke wijze aan u worden voorgesteld door Peter R. Hein op zondag 10 maart 2013 om 14 uur. Iedereen is van harte welkom.Dames Scherpe Geneva Horloges Voor Zijn Er Horloge PrijzenWij hBtdxrCosQ

Hélène en Jos van de Vijver – Galerie de Vereeniging – Sud 13 – 8711 CR Workum
www.galeriedevereeniging.nl – M 06-28 67 62 54

Schoenen Dockers Schoenen goedkoop online Schoenen online online Dockers Dockers goedkoop xWCdorBe
Outlet Leren Billowy Sandalen Billowy Bruin Leren 0mNv8nw

Related Posts

Schoenen Dockers Schoenen goedkoop online Schoenen online online Dockers Dockers goedkoop xWCdorBe