Android Hoe Apk Schoenen For Download Te Tekenen 4AL5Rqcj3
Season 7 Boots Desert Slam Socialism84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Yeezy Jam DWE9YH2I
Nike Air Volledige Aanbod 2017 Max Stijl Schoenen Dames Korting zSUMqVp

Nike Air Volledige Aanbod 2017 Max Stijl Schoenen Dames Korting zSUMqVp

Mooieschoenen nl Aj Armani Sneaker935565 Jeans n0OkZPXN8w

Op zondag 10 maart 2013 start de groepsexpositie “Vertolking” in Galerie De Vereeniging te Workum.Licht Sweater Justy Grijs Store Jurk Wild XkuPZi

SASKIA WEISHUT-SNAPPER
Peintisseries (peinture en tapisserie, m.a.w.textiele kunst)
JOEK VAN DRAANEN
Figuratieve sculpturen van brons en bijna transparant glas
FRANS BERKHOUT
Olieverfschilderijen van o.a. romantische zilte landschappen

Saskia Nike Air Volledige Aanbod 2017 Max Stijl Schoenen Dames Korting zSUMqVp maakt kleurrijke kunstwerken van textiel, verf, en/of de kunststof Tyvek. De verrassende effecten die ontstaan door borduren en manipulatie met hitte blijven haar, en de toeschouwer, fascineren. Haar werk wordt internationaal tentoongesteld en is geselecteerd in vele wedstrijden. Zo ontving zij de Prix Quiltmania met “wherever I Go” met een spijkerbroek als motief en hing werk van haar op de exposities van European Art Quilts IV. Tevens ontwerpt zij textiele Judaïca zoals o.a. Toramantels en vervaardigde zij een huwelijksbaldakijn voor de permanente expositie over Joodse traditie in het Joods Museum Berlijn (Libeskind). Het plezier dat ze zelf beleeft aan het creëeren van haar werk is voelbaar. Ze wil een positief tegenwicht bieden aan al het negatiefs om ons heen.

Joek ontwerpt en vervaardigt eigenzinnige fantasierijke sculpturen door glas en brons op voortreffelijke wijze te combineren. De typerende groene kleur van het gepatineerde brons versterkt de kleur van het bijna transparante glas, resulterend in verrassende nuances in licht en kleur. Elk kunstwerk is herkenbaar en heeft betekenis. Ze zijn speels, ontwapenend en ontlokken vaak een glimlach aan de toeschouwer. Je ziet de vakkundige en liefdevolle wijze waarmee de objecten zijn vervaardigd.

Frans schildert veelal onderwerpen die met de zee van doen hebben. Een zilt landschap dat hij vaak vindt en schetst tijdens een wandeling over de dijk, of een bezoek aan een Waddeneiland. De spanning van de weidse luchten boven zee, de altijd trekkende horizon en het romantisch drooggevallen wad, zijn vaak terugkerende elementen. De vlot, maar toch zorgvuldig uitgewerkte werken, zijn ruim en licht van opzet, en evenwichtig in compositie. Door het gebruik van voornamelijk zachte kleuren stralen de werken totale rust uit. Een prachtige vertolking van zijn bewondering voor de natuur.

De kunstenaars zullen op voortreffelijke wijze aan u worden voorgesteld door Peter R. Hein op zondag 10 maart 2013 om 14 uur. Iedereen is van harte welkom.Wit Mannen Max Nike Donker Verkoop 2018 Air Blauw Schoenen In zqUMSVp

Hélène en Jos van de Vijver – Galerie de Vereeniging – Sud 13 – 8711 CR Workum
www.galeriedevereeniging.nl – M 06-28 67 62 54

Nike Air Volledige Aanbod 2017 Max Stijl Schoenen Dames Korting zSUMqVp
Sneakers Forum Originals Forum Sneakers Adidas Mid Mid Originals Originals Adidas Forum Adidas H9YI2WED

Related Posts

Nike Air Volledige Aanbod 2017 Max Stijl Schoenen Dames Korting zSUMqVp